BAM Groep
Wöchentliche E-Mails zu Neuigkeiten, neuen Stellen und Bewertungen abonnieren

Karriere und Anstellung bei BAM Groep

Über uns
Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, alsmede op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities
 – mehr... in. Ook realiseert BAM bouwprojecten in Zwitserland, Luxemburg en Denemarken. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit.

Met zo'n 23.000 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand.


De bedrijfsfilosofie van BAM is opdrachtgevers echte waarde te bieden en een hechte en langdurige relatie met hen op te bouwen om zo tot optimale oplossingen op het gebied van onderhoud, vernieuwing en uitbreiding van de gebouwde omgeving te komen.


BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers.
 – Weniger
„Wer wir sind” anzeigen

Wie ist es, bei BAM Groep zu arbeiten?

3,7
Work-Life-Balance
3,6
Vergütung/Leistungen
3,3
Jobsicherheit/Karriere
3,4
Geschäftsleitung
3,7
Unternehmenskultur