BAM Groep

Fotos zu BAM Groep

Auf Instagram

Afgelopen maandag en dinsdag organiseerde BAM Infraconsult de eerste BAM Dynamo Hackathon.
Een evenement waar BAM-ontwerpers uit Nederland, België, Duitsland, Ierland en Engeland bij elkaar kwamen om binnen een korte tijd tot een creatieve oplossing voor een Digital Design-case te komen.

Dé ultieme test om als 'hacker' te ontdekken hoe je in teamverband onder grote tijdsdruk tot nieuwe, heldere inzichten kunt komen. De 25 collega's kregen de opdracht de ​​Digital Design-case te kraken met behulp van Dynamo software die je kunt gebruiken om algoritmen en ontwerpprocessen te automatiseren en te versnellen.

#bam #hackathon #hacker #bamcareers #workatbam #hackathon #programmeur #it #algoritmen #ontwerpprocessen #case
Feeling blue? Probeer groen/oranje eens! Wij helpen je graag jouw dag in te kleuren.
Boek online je zomervakantie dankzij onze aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk. Of fiets fluitend over die mooie brug en haal een frisse neus. Onze BAM-collega’s bij jou in de buurt maken het ook vandaag weer mogelijk. Of kies letterlijk voor groen. Maak een energieke wandeling in de natuur en spot een ree dankzij onze ecoducten. Geluk ligt om de hoek! 
#bluemonday #baminjouwbuurt #lachenisgezond
Project uitgelicht: Watercampus, Leeuwarden

In de periode Juni 2013 - oktober 2014 ontwikkelde BAM in opdracht van de Gemeente Leeuwarden de Watercampus. Het zeer karakteristiek gebouw geeft meteen weg waar het voor staat: water. De golvende beweging is in de houten balkenconstructie aan de buitengevel en binnen doorgezet. Het deels glazen plafond en de grote glazen wanden geven een ruimtelijke en lichte indruk.

De Watercampus heeft een bijzonder en ook duurzaam karakter met tal van innovaties. Zo is onder andere de verwarming aangesloten op het biogasnet waardoor op een duurzame manier energie wordt opgewekt. Een hybride koelsysteem zorgt voor verkoeling waarbij gebruik gemaakt wordt van koelen door verneveling van water. De permanente houten zonwering en daglichtsturing gaat oververhitting tegen en kaatst gefilterd licht naar binnen. Ook zorgt de gevel voor een hoge isolatiewaarde en speelt een grote rol in de natuurlijke ventilatie van het gebouw en zijn er op het dak zonnepanelen geplaatst.

#bam #bamcareers #bouw #techniek #engineering #leeuwarden #ljouwert #watercampus #royalbam #construction #gebouw
Ben jij nieuwsgierig of er bij jou in de buurt een nieuwe brug, rotonde, duurzame weg, of wellicht wel een een innovatie 3D betonconstructie door BAM Infra wordt aangelegd? Volg de hashtag #BAMinjouwbuurt en mis niets!
#bam #infra #werkenbijbam #bamcareers #stad #dorp

Repost @baminfranederland 
Die groen-oranje auto’s? Zie jij ze wel eens rijden? Dat zijn onze collega’s op weg naar een brug bij jou om de hoek. Of naar een rotonde in jouw gemeente. Wij zijn overal en dus altijd in jouw buurt. Van de grote stad tot in het kleinste plattelandsdorp. Zodat jij veilig over die brug kunt fietsen. Die snelweg met duurzaam asfalt kunt nemen. Of snel onder het spoor door kan. Jou ongehinderd op je bestemming laten aankomen. Daar gaan we voor. Nieuwsgierig naar onze projecten? Volg #BAMinjouwbuurt
Terug van weggeweest... ‘𝐃𝐞 𝐖𝐞𝐞𝐤 𝐕𝐚𝐧…’ Sybren Tancock.
Sybren werkt als BIM Specialist bij BAM Infraconsult en neemt je mee in zijn dagelijkse werkzaamheden. 
𝐌𝐚𝐚𝐧𝐝𝐚𝐠 (foto 1). Om onze mooie VR producten te maken moeten we natuurlijk veel zelf ontwikkelen en gebruik maken van de nieuwste technieken. Unity heeft nieuwe software genaamd Reflect en die moeten we natuurlijk testen. Vooralsnog werkt het super! 
𝐃𝐢𝐧𝐬𝐝𝐚𝐠 (foto 2&3). Samen met mijn manager Dirk van der Ploeg voer ik een brainstorm sessie over hoe we simulatie en VR de komende tijd inzetten. Tijdens de KAM Infra middagen laten verschillende infra-bedrijven hun innovaties op het gebied van veiligheid zien. BAM Infra staat daar met onze prachtige (en vooral leuke) VR veiligheidsgame! 
𝐖𝐨𝐞𝐧𝐬𝐝𝐚𝐠 (foto 4). Ik begin de dag met een demonstratie van Immotef. Een bedrijf gespecialiseerd in VR/AR toepassingen op basis van BIM. We willen dit misschien gaan gebruiken om betonwapening te reviewen. 
𝐃𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 (foto 5) Op bezoek bij de bij studenten van Civiele Techniek! Het is altijd leuk om jonge mensen te stimuleren en te inspireren. De nieuwe generatie ziet snel de toegevoegde waarde van de nieuwe technieken die wij bij BAM aan het ontwikkelen zijn. 
𝐕𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠 = Lekker vrij vandaag.

Tot de volgende 𝐃𝐞 𝐖𝐞𝐞𝐤 𝐕𝐚𝐧…
#bim #bam #infra #employee #royalbam
Project uitgelicht: Möbius I 
BAM Belgium bouwt in de Brusselse binnenstad de eerste van twee torens van het project Möbius I. De toren zal ruimte bieden aan het nieuwe hoofdkantoor van verzekeringsmaatschappij Allianz en wordt daarmee de Allianz Tower. 
Een tweede kantoortoren, bijna identiek aan deze eerste, zal er zo goed als zeker naast gebouwd worden. Beide torens worden respectievelijk 80 en 97 meter hoog en met 20 en 23 bovengrondse verdiepingen zal er bijna 62.000 m² aan kantoorruimte ontstaan. 
De volledige glasgevel met een uitzonderlijk panoramisch uitzicht creëren een unieke werksfeer en direct daglicht op alle werkplekken. 
#bam #belgium #interbuild #building #gebouw #bouwen #belgië #bam #bamcareers #construction #werkenbijbam #Brussel #hoofdkantoor
BAM wenst iedereen fijne feestdagen!

#schaften #eetsmakelijk #samen #genieten #christmastree #bouwplaats 
#happyholiday #christmas #construction #werkenbijbam #werkenbij #bam
Bekistingen, kranen, liften, steigers, bouwketen en generatoren... Zomaar een paar onmisbare onderdelen die je geregeld terugziet op de bouwplaatsen van BAM.

Hoe we onze collega’s van al die onderdelen voorzien? Met de expertise en dienstverlening van BAM Materieel! Bijna 9(!) voetbalvelden groot is het terrein in Lelystad waar het materieel ligt opgeslagen en waarvan het door het hele land naar de bouwplaatsen wordt verspreidt.

#bam #bammaterieel #bouwplaats #drone #foto #werkenbijbam #lelystad #bouw #vastgoed #infra #kranen #liften #steigers #generator #flevoland

Von Nutzern

Fotos 1 - 1 von 1
Registriertes Unternehmensprofil

Möchten Sie wissen, wie es ist, hier zu arbeiten?

Stellen Sie Fragen zum Bewerbungsprozess oder zur Arbeit bei BAM Groep. Unsere Community antwortet Ihnen gerne.

Stellen Sie eine Frage

Bewertungen für BAM Groep nach Jobtitel