Bewertungen für Lamb Weston Meijer

Alle 26 Bewertungen werden angezeigt.
Sortierung nach: Hilfreichste | Bewertung | Datum
4,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
productieve omgeving
Stage (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Kruiningen20. Januar 2020
een heel groot bedrijf met heel veel mogelijkheden, het is wel hardwerken met stopweekenden maar het is een hele leuke werkomgeving
War diese Bewertung hilfreich?JaNeinMelden
3,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
Fijn bedrijf
Allround medewerker (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Kruiningen13. Januar 2020
Op zich een fijne werkgever met goede voorwaarden, maar werkdruk wordt steeds hoger.
Salaris groeit hier niet in mee.
War diese Bewertung hilfreich?JaNeinMelden
2,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
Avoid working for them...
Process mechanic (Derzeitiger Mitarbeiter) –  Richland, WA12. Januar 2020
Management is very unorganized, can't make any plans due to work schedule changing daily and/or forced overtime, "punishment" for having a Dr appointment or for working a 12hour shift if there is a training scheduled
War diese Bewertung hilfreich?JaNeinMelden
2,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
great potential that will never be realised
Engineer (Derzeitiger Mitarbeiter) –  Wisbech25. November 2019
The first impressions were very positive but you soon realise there's a lot of issues that are not being dealt with.
standards of health and safety, workmanship, tidyness and pride in appearance are woefully poor.
management is detatched, outdated and unsupportive prefering to blame instead of help.there's been a lot of key staff leave without suitable replacements.
War diese Bewertung hilfreich?JaNeinMelden
1,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
Zeer slechte bedrijfscultuur
Manager (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Kruiningen11. Juli 2019
Je met 100% inzetten. Plannen uitwerken, processen uitwerken en dan een mes in je rug door je eigen management team. Denk eerst goed na voordat je hier gaat werken. Wat een hiërarchie. Het zou verboden moeten worden hoe ze hier met hun personeel omgaan. Je belachelijk maken op de werkvloer bestaat echt. Ben benieuwd wie aan het langste eind trekt bij de rechter.
Vorteile
Gratis T-shirt
Nachteile
Management
War diese Bewertung hilfreich?Ja 8Nein 2Melden
1,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
zeer slechter integriteit management
Operator Afvalwaterzuiverings Installaties. (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Bergen op Zoom13. April 2019
Ik was alleen op de afdeling waterzuivering (b.o.z) en controleerde na 5 maanden pas mijn periodeoverzichten en zag dat mijn nieuwe leidinggevende mij over drie periodes ook mijn gewone maandaguren als (extra) overuren had uitbetaald wat ik op 22 april 2015 mailde naar hem en hr. Ze zijn daarna mij maar minder overuren uit gaan betalen zonder dat ik iets hoorde en ze zijn daar ook te lang mee doorgegaan. Uiteraard wilde ik het netto restant wel uitbetaald hebben dat ik dus niet kreeg. Uiteindelijk werd het een half jaar later ontbinding arbeidscontract wegens 'het negeren van de regels betreffende overwerk'. Gelukkig had de kantonrechter enige onjuistheden bemerkt en mij nog het 18 dubbele als transitievergoeding toegewezen. Zelfs het overwerk dat ik tijdens de laatste twee vakanties van mijn collega heb moeten maken zijn niet uitbetaald.
Vorteile
Tot die laatste maanden ging alles prima
Nachteile
Zeer slechte integriteit.
War diese Bewertung hilfreich?Ja 6Nein 1Melden
3,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
.
Operator (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Kruiningen8. März 2019
Groot bedrijf, veel geleerd maar er heerst ook een ontzettende vriendjespolitiek. Met de juiste “kruiwagen” kun je verder komen, pas je er niet tussen terwijl je wel de juiste papieren hebt das jammer dan...dus doorgroei mogelijkheden zoals ze daar zo over spreken valt nogal tegen. De collega’s onderling zijn leuk er heerst daardoor ook een gezellige sfeer. Maar het management drukt een stempel op de werkvloer, er moet heel veel maar anderzijds komt er niet altijd wat voor terug. Het oude management is compleet vervangen door een nieuw team, en die zitten daar allemaal voor zichzelf! En het meest belachelijke is toch wel daar dat als je op een feestdag moet werken je daar geen 200% voor krijgt, dan wordt er gezegd: dat zit in de plogentoeslag verwerkt! De grootste onzin die er is, dat zie je nergens bij andere bedrijven!
Vorteile
Leuke collega’s, veel vrijheid.
Nachteile
Salaris kan beter, en ook de extra’s op feestdagen. Management moet ook beter
War diese Bewertung hilfreich?Ja 8Nein 3Melden
3,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
Hard werkend bedrijf
Kwaliteitsmedewerker (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Bergen op Zoom29. August 2018
Lamb Weston Meijer maakt erg goede producten. Ze dragen zorg voor het product.
War diese Bewertung hilfreich?Ja 1Nein 11Melden
4,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
Leuke werkomgeving
Allround storingsmonteur (Derzeitiger Mitarbeiter) –  Kruiningen19. Juli 2018
Wel heel veel druk op je schouders. voor de rest wel leuke collega's en een leuke werksfeer.
War diese Bewertung hilfreich?Ja 1Nein 7Melden
3,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
leuk
Process operator (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Yerseke9. Juli 2018
Het was een leuke ervaring om daar te werken voor als tussen stop
Vorteile
gezellig
Nachteile
rijzen
War diese Bewertung hilfreich?Ja 2Nein 4Melden
5,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
gezellig werksfeer
Magazijnmedewerker (Ehemaliger Mitarbeiter) –  bergen op zoom5. März 2018
leuk en gezellig bedrijf alles is netjes geregeld.
War diese Bewertung hilfreich?JaNein 3Melden
5,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
snel groeiende organisatie
Trainer en coach (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Bergen op Zoom16. Februar 2018
een organisatie waarin je zelf ook goed door kan groeien
Vorteile
goede secundaire arbeidsvoorwaarden
War diese Bewertung hilfreich?Ja 2Nein 3Melden
3,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
Grote werkdruk en beladen sfeer
Customer Service UK (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Kruiningen25. Januar 2018
Werkte tijdelijk als Customer Service Assistant voor de UK en Ierland.
Er heerste een gespannen en beladen sfeer in het UK team.
Probeerde altijd positief te blijven en mijn werk zo goed mogelijk uit te oefenen.
Vorteile
Lekker een wandeling maken tussen de middag in de polder
Nachteile
Gespannen werksfeer bij het UK team
War diese Bewertung hilfreich?Ja 3NeinMelden
4,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
leuk hard werkende bedrijf
Procesoperator (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Kruiningen12. Dezember 2017
zeer gezellelig en veel bezig met productie verbetering.
War diese Bewertung hilfreich?Ja 2Nein 4Melden
3,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
Gezellige collega's
Machine schoonmaker (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Bergen op Zoom14. August 2017
Bij lamb Weston Meijer was het werk goed
Je kon lekker bijverdienen, jammer genoeg was het een tijdelijke bijbaan.
Vorteile
Gratis gebakken
War diese Bewertung hilfreich?Ja 2Nein 1Melden
5,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
een heel leuk bedrijf om te werken
Productiemedewerker (Ehemaliger Mitarbeiter) –  operator14. Juni 2017
het is echt een prima bedrijf om te werken met doorgroei mogelijkheiden, en een leuk sfeer op de werk vloer
Vorteile
5 ploegen dienst
Nachteile
beetje ver van Roosendaal
War diese Bewertung hilfreich?Ja 3Nein 1Melden
3,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
Productiewerk
Productiewerk (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Yerseke19. Mai 2017
Bij Lamb Weston Meijer krijg je te maken met het al gehele proces van binnenkomst van een product tot hoe het aan de klant wordt geleverd
War diese Bewertung hilfreich?Ja 2NeinMelden
3,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
Interesting
Training Support Administrator (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Wisbech, Cambridgeshire, UK16. April 2017
I was here for only 5 months and in that time it was very interesting place to work.

People were extremely friendly and welcoming to work with.

Management were friendly and helpful.

Workplace culture was clear and supportive.

Hardest part of the job- making sure everything was covered.
Vorteile
Reasonable working hours
Nachteile
Unstimulating working environment
War diese Bewertung hilfreich?Ja 1Nein 1Melden
3,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
Industrieel bedrijf
Productiemedewerker (Derzeitiger Mitarbeiter) –  Bergen op Zoom20. März 2017
Je werkzaamheden bestonden vooral uit simpele taken zoals het zetten van dozen op machines, het schoonmaken en schoonhouden van de productie ruimtes.
Vorteile
Doorbetaalde pauzes, verdiend goed door avondtoeslag, nachttoeslag etc.
Nachteile
Simpel werk
War diese Bewertung hilfreich?Ja 8NeinMelden
4,0
Work-Life-Balance
Vergütung/Leistungen
Jobsicherheit/Karriere
Geschäftsleitung
Arbeitskultur
Interessante productie met een mooi product in een goed teamverband.
Operator (Ehemaliger Mitarbeiter) –  Bergen op Zoom13. Januar 2017
Als proces operator heb ik hier op verschillende productie afdeling in de productie gewerkt waar ik zelfstandig kwaliteits controlles, metingen, storingen verhielp of zien te voorkomen, de verschillende machines aansturen en afstellen om zo veilig mogelijk een zo goed mogelijk product naar de klant toe te kunnen sturen. Hierin is natuurlijk de voedselveiligheid van groot belang en hier werkte we in een goed teamverband in de 4 ploegendiensten te Bergen op Zoom.
Vorteile
Interessante productie met een mooi product.
War diese Bewertung hilfreich?Ja 3Nein 3Melden
Registriertes Unternehmensprofil

Möchten Sie wissen, wie es ist, hier zu arbeiten?

Stellen Sie Fragen zum Bewerbungsprozess oder zur Arbeit bei Lamb Weston Meijer. Unsere Community antwortet Ihnen gerne.

Stellen Sie eine Frage

Gesamtbewertung

3,4
Basierend auf 26 Bewertungen
54
48
310
22
12

Bewertungen nach Kategorie

3,2Work-Life-Balance
3,3Vergütung/Leistungen
3,1Jobsicherheit/Karriere
2,9Geschäftsleitung
3,2Unternehmenskultur