PhysioMatch
5.0 von 5 Sternen.
Wöchentliche E-Mails zu Neuigkeiten, neuen Stellen und Bewertungen abonnieren

PhysioMatch Profil

Bij Physiomatch willen we 2 dingen bereiken, Voor iedereen moet het iets opleveren en we willen kwaliteit bieden. Iedereen wint: - Fysiotherapeuten en praktijken met elkaar in contact brengen zorgt ervoor dat mensen hun leven of bedrijf kunnen veranderen en verbeteren. - Tijd voor persoonlijke contact is belangrijk, maar ook de prijs moet goed – 

Team PhysioMatchLinks Rico, rechts Maarten op de beursStartersdag Fysiotherapie Hanzehogeschool

Over ons

PhysioMatch bemiddelt tussen fysiotherapeuten en praktijken. Dit doen we in Nederland, maar ook voor vacatures in Zwitserland kun je bij ons terecht. Daar kennen we meer dan 200 praktijken, klinieken of ziekenhuizen waar je aan de slag kan. Er is daar veel meer behoefte aan fysiotherapeuten zodat je als fysiotherapeut kan kiezen voor een plek waar jij je thuis voelt of verder kan ontwikkelen. Circa 75 praktijkhouders waarmee we contact hebben zijn van origine Nederlander. Durf jij het avontuur aan? Geef je wensen aan ons door en wij brengen je in contact met een werkgever in Zwitserland die bij je past. Waarom doen we ons werk? - Bij PhysioMatch vinden we het mooi om een dienst te leveren die echt bijdraagt aan iemands leven. Dat geeft voldoening! - Een dienst waarvan iemand achteraf zegt, “die organisatie heeft mijn bedrijf echt een impuls gegevens” of “Door hen heb ik een fantastische ervaring opgedaan”. - Wij geloven dat het mogelijk is om geld te verdienen waarbij dit niet ten koste gaat van iemand, maar dat juist alle betrokkenen er beter van worden. - Waarom willen we dit? Als iedereen tevreden is, zijn wij het ook. Dat geeft ons energie om door te gaan en om nog beter te worden. Zo krijgen we een goede naam en kunnen we samen groeien.

Hoe Kunnen we aan ieders wensen voldoen?

- Door persoonlijke aandacht weten we goed wat iedereen wil. - We focussen ons slechts op 1 beroepsgroep waardoor we gedetailleerd in kunnen gaan op ieders wensen. - Je voorkeuren leggen we vast in ons systeem dat automatisch de beste matches maakt. - Door de jarenlange ervaring in de branche hebben we een heel groot netwerk. - We willen zoveel als mogelijk de kwaliteit garanderen, ook al is werken met mensen onvoorspelbaar. - We vinden het belangrijk dat we transparant zijn in wat we doen voor alle betrokkenen.