Eigenzinnig & onafhankelijk.

Zeeman is een onafhankelijk familiebedrijf. We bepalen onze eigen koers. We hebben gemerkt dat mensen de keuzes die wij maken goed begrijpen. Als wij iets logisch vinden, zijn onze klanten het daar vaak mee eens.

Gedreven & kostenbewust.

Iedereen kan een goed product maken voor een hoge prijs. Het wordt pas een uitdaging als je een leuk en goed product wilt maken voor een lage prijs. Daar maken wij een sport van.

Eenvoudig & oprecht.

Het lijkt misschien gemakkelijk, maar het is het moeilijkste wat er is: de dingen eenvoudig houden. Welke Zeeman-winkel je ook bezoekt, de inrichting is altijd eenvoudig en het assortiment is in alle landen hetzelfde. Wat daar bij hoort is een oprechte manier van werken. Duidelijk zijn en doen wat je belooft.

Zorgvuldig & betrokken.

Bij Zeeman werken we als een team. We hebben nog altijd de kenmerken van een familiebedrijf. We werken met respect voor mensen, voor mensenrechten en voor het milieu. We kennen de mensen die voor ons werken. Op die manier kunnen we invloed uitoefenen op hun werkwijze.

Zeeman Profil

Zeeman is de winkel voor kleding en textiel voor het hele gezin, zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s. Goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Wij geloven dat dingen beter worden als je ze eenvoudig maakt. En dat doen we voor zoveel mogelijk mensen. Zeeman heeft meer dan 1.280 winkels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, – mehr... 

  • Zeeman photo: Zeeman. Zo eenvoudig kan het zijn.
Registriertes Unternehmensprofil
Hauptsitz
De Schans 15
2405 XX
Alphen aan den Rijn
Mitarbeiter
5.001 bis 10.000
Branche
Links
LinkedIn pagina
Zeeman-Webseite

Twitter

Facebook